Hyllan

På grund av att vi inte har vanlig betong i våra väggar så behöver vi be att hyresvärden ska komma varje gång vi vill få upp något på dem. Tack, tack, säger vi till Micke, som var här förra veckan. Nu ser väggen ut så här:



Förövrigt så ser den allra godaste efterrätten ut så här. Den ska ätas direkt när den kommer ut ur ugnen, tillsammans med halvsmält vaniljglass... Mums!




Kakfat från Gullaskruv

Under vistelsen i Kalmar under vår semester råkade vi springa förbi en av alla antikhandlare. Utanför fanns det här underbara kakfatet i två våningar. Jag har letat efter ett kakfat länge, men inte hittat något jag gillat. Nu hittade jag det, tillsammans med fyra matchande fat, för en helt överkomlig summa.

Visst är det fint?


Uppdatering av lägenheten

Vi har varit bortresta ett tag, vilket lett till den dåliga uppdateringen. Nu är vi dock hemma igen, så jag tänkte börja med att visa några nya bilder på lägenheten. Först ut är köket, där vi ersatt det runda köksbordet med bordet och stolarna som jag beskrivit tidigare. 

Möblerna var tidigare gröna (jag ska se om jag kan hitta en bild senare), så jag har slipat och målat dem, samt betsat och lackat sitsarna och bordsskivan. Rummet känns myclet ljusare nu, när (nästan) allt är vitt, än det träfärgade som vi hade innan. Jag är jättenöjd!

Nästa projekt till köket blir att sy stolssitsar. Och kanske nya gardiner...


RSS 2.0