Grove Garden by Osborne and Little


Grove Garden är en av de få tapeter som jag verkligen fastnat för på senare tid. Nu har jag beställt ett par bitar som jag ska rama in och sätta över vår dubbelsäng. Jag hoppas att färgen kommer att bli så perfekt som jag inbillar mig, men det kan väl bara tiden utvisa.

Tapeten finns dessutom i en mängd olika färger, och allihopa är underbara!

Ett litet tips till er som liksom jag fastnat för tapettavlor. På Måleributiken.se kan man beställa hem två gratis tapetprover när man registrerar sig som ny medlem, och efter det så kostar de bara 20 kronor styck!


Lapptäcke


Sedan jag fick min symaskin (för ungefär två veckor sedan) har jag inbillat mig att jag vill sy ett lapptäcke. Det kommer säkert att gå över när jag inser hur mýcket jobb det faktiskt är med det, men än så länge håller drömmen i sig.

Känslan jag vill uppnå är lite lantligt romantiskt i rött och vitt, ungefär som den här bilden (klicka på den för att komma till orginalsidan).

Nu har jag i alla fall grundligt sökt igenom internet efter tyger som jag vill använda mig av, och det här blev resultatet. Bilden har jag gjort utifrån bilder på olika tyger, alla från Panduro.

Vad tycker du?


Stenkrukor

I onsdags var jag på loppis och hittade en läcker kruka i en hemsk färg, som jag köpte i ambitionen att måla den vit. När jag kommit hem kom jag dock på att pappa för några år sedan målade en liknande kruka i "stenfärg". Vi letade reda på den, och tror ni inte att den var i precis samma stil? Dock skiljer de sig åt i storlek.

Hur som helst så ska jag snart beställa stenfärg...




Den vänstra krukan som jag köpte i onsdags, och "stenkrukan" som tidigare varit en högblank röd julkruka.

RSS 2.0